الكنيسة العربية في انتويربن

الكنيسة العريبة المعمدانية في انتويربن
Arabische Baptistenkerk van Antwerpen

Over ons

De Arab Baptist Church in Antwerpen is een lichaam dat in Jezus Christus gelooft. Wij geloven dat God de hemel en de aarde heeft geschapen zoals het in Genesis staat geschreven. Wij geloven dat mensen zondaars zijn die van God gescheiden zijn, zoals de Bijbel uitlegt. We geloven ook dat Jezus stierf voor onze zonden en de enige manier werd voor ons en alle mensen om zich te herenigen met God de Vader.

Jezus zegt: 'Ik ben de weg, de waarheid en het leven. Niemand komt bij de vader behalve via mij. Johannes 14: 6

Wij geloven dat Jezus de Zoon is van de levende God die aan de rechterhand van de Vader in de hemel zit. We geloven in het leven in de hemel na de dood en we geloven dat we eeuwig leven in de hemel zullen hebben omdat onze zonden zijn weggewassen door het bloed van Jezus Christus.

Pastor Abu Ishaq heeft de afgelopen jaren met veel van zijn kerkleden en vrijwilligers gewerkt om de mensen die hij ontmoet in Europa, vooral in België, zowel geestelijk als lichamelijk te voeden.

الله

الهاتف