الكنيسة العربية في انتويربن

الكنيسة العربية في انتويربن
Arabische kerk van Antwerpen
Previous
Next

Bijbelse verzen

"Maar zo is het gelukkig niet! Christus is weer levend gemaakt, als eerste van de velen die gestorven zijn. Want zoals de dood door een mens is gekomen, is ook het nieuwe leven dankzij een mens gekomen. Zoals alle mensen, als nakomelingen van Adam, sterven, zo zullen ook alle volgelingen van Christus levend worden gemaakt."
‭‭1 Korinthiërs‬ ‭15:20-22

Eerste keer op bezoek? ​ Ontdek hoe, waar en wanneer u kunt aanbidden. We hopen je snel te zien !!

Welkom in de Arabische Kerk in Antwerpen

De Arabische kerk van Antwerpen is een evangelische kerk met leden die onze Heer Jezus Christus liefhebben, aanbidden en verheerlijken.

Onze missie: "Heb de Here, uw God, lief met heel uw hart, met heel uw ziel en met heel uw verstand. Het tweede gebod komt op hetzelfde neer: “Heb uw naaste net zo lief als uzelf.” Deze twee geboden zijn de basis van de hele wet en de profeten.’" ‭‭Mattheüs‬ ‭22:37, 39-40‬

We willen graag dat je bij ons komt in de Arabische Kerk in Antwerpen. Klik hier voor een routebeschrijving naar onze kerk.

Als u geen Arabisch spreekt, heeft u een vertaling nodig. We praten een beetje anders. Wij bieden vertalingen aan voor degenen die geen Arabisch spreken.

Pastoor Ismail (Abu Isaac )

Pastoor Ismail kwam in 2015 uit zijn thuisland Irak en ging als vluchteling naar België om een ​​nieuw leven te beginnen. Hij is pastoor van de Arabische BaptistenKerk van Antwerpen en is sinds 2015 predikant in de kerk.

Onze bijeenkomst : 13:00 Zaterdag

الكنيسة العربية المعمدانية
Ke2

"Want God heeft zoveel liefde voor de wereld dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, zodat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft."
 Johannes‬ ‭3:16

الايمان

Over ons:

Arabische Kerk in Antwerpen, dit betekent dat we ons houden aan en geloven in de bijbelse leerstellingen van Gods Woord - de Bijbel.

Visie:

Onze focus ligt op Gods liefde voor allen, die ons wordt getoond door het leven, de dood en de opstanding van Jezus Christus. Wij geloven dat Jezus Christus de Zoon van God is en dat zijn lijden en dood in onze plaats (bij volmacht) ons verzoening met God de Vader hebben gebracht. Zo zijn we gereinigd van zonde

Wat wij geloven :

  • God :

Uit zichzelf kan niemand God leren kennen. Als God Zichzelf niet bekend zou maken, zouden wij over Hem volledig in het ongewisse blijven. Het is genade dat God Zich laat kennen. Men kan God dus leren kennen - maar die kennis gaat verder dan oppervlakkig notitie nemen van iets. Waarachtige Godskennis bewerkt het diepe bewustzijn dat men zelf door God gekend is. Niemand kan zeggen dat hij God kent zonder de beleving dat God hem nog beter kent.

  • De Bijbel :

Onze kerk gelooft dat de Bijbel de weg van God in het leven (de manier van leven van God) illustreert. Als gelovigen hebben wij in onze verkondiging van de waarheid van God ons diepe fundament in de Bijbel. (zoeken we naar wortels in het verkondigen van de waarheid van God door middel van een woord tot ons (De Bijbel).

  • Jszus Christus :

Jezus belijden als Heer is de essentie van het belijden van het geloof. Als individu en als groep streven wij als kerk ernaar om Jezus Heer te maken over alle aspecten van ons leven.

  • De Heilige Geest :

De Heilige Geest is de derde Persoon van de Drie-eenheid. In de Schrift wordt Hij de Trooster genoemd. Hij vult een kind van God met Gods liefde en doet hem Gods nabijheid smaken. Hij verzegelt, leidt en draagt de Zijnen naar Gods doel. De Geest is erop gericht in Gods kinderen vrucht voort te brengen voor God.

  • De Kerk :

Wij zien de kerk of de gemeente als een gemeenschap van gelovigen die samenkomen voor aanbidding, getuigenis en dienst. Zowel in de kerk als naar buiten toe heeft elk lid van de gemeente ( In het beeld dat Kerk hebben van de gemeente heeft ieder lid) een rol te spelen in onderwijs, delen van het geloof, evangelisatie, sociale betrokkenheid, pastoraat, begeleiding, dienen, gebed, genezing, organisatie of gastvrijheid.

Hebt u (Zit u met) vragen?

Bent u op zoek naar antwoorden in uw leven? Of wilt u meer weten over onze kerk en wat wij geloven?

كنيسة الكتاب المقدس
يسوع المسيح
اجتماع الكنيسة

مقالاتنا

البشارة:

الإنجيل هو الخبر السار الذي يقدمه الله.  يقدِّمُ الإنجيلُ للجنس البشري إعلاناً مكتوباً واضحاً من

Toon meer
Is

ماهو برهان النمو الروحي؟

(وَسَلاَمُ اللهِ الَّذِي يَفُوقُ كُلَّ عَقْلٍ يَحْفَظُ قُلُوبَكُمْ وَأَفْكَارَكُمْ فِي الْمَسِيحِ يَسُوعَ. أَخِيراً أَيُّهَا الإِخْوَةُ

Toon meer